Internet za studente

Pristup internetu omogućuje studentima jednostavniji i brži pristup obrazovnim sadržajima i administrativnim obavezama

Studenti koji su smješteni u domu mogu pristupati internetu iz sobe, iz informatičke učionice i iz ostalih učionica u domu radi učenja, podučavanja, istraživanja i usavršavanja.

Uz mogućnost besplatnog pristupa na internet studentima se prvenstveno želi olakšati proces studiranja, što uključuje pristup obrazovnim, znanstvenim i raznim informativnim sadržajima, te mogućnost on-line obavljanja administrativnih poslova vezanih uz studiranje.

U studentskim se domovima na internet mogu spojiti svi studenti koji imaju odgovarajući elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, odnosno korisničku oznaku i lozinku koju dodjeljuje matični fakultet

CARNet - Pristup internetu za studente 

Studenti koji ne stanuju u studentskim domovima, kao i svi ostali članovi akademske zajednice, imaju pravo na pristup internetu putem Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, u koju su povezane ustanove sustava znanosti i visokog obrazovanja.
 
Više o informacija o pristupu internetu za studente možete pronaći na stranicama Hrvatske akademske i istraživačke mreže -CARNet.